Οι «Lyre 'n' Rhapsody» εμπνέονται από τον μαγικό κόσμο της Κίρκης, του έρωτα και της ζωής. Στη μουσική τους παντρεύουν τον βαθύ και πλούσιο ήχο του νταουλιού με τον απαλό και ζεστό ήχο της αρχαιοελληνικής λύρας, δημιουργώντας "ζυγιά", που σημαίνει ζευγάρι. Το ιδιαίτερο αυτό "ζευγάρωμα" παρουσιάζουν στις συναυλίες τους, ερμηνεύοντας μελοποιημένη Λυρική Ποίηση, παραδοσιακά τραγούδια και πρωτότυπες συνθέσεις. Οι φωνές πλέκονται με τον ήχο των χορδών και των τυμπάνων σε ένα άχρονο πεδίο.

Το γυναικείο μουσικό σύνολο «Lyre 'n' Rhapsody» δημιουργήθηκε το 2013, και έχουν ηχογραφήσει 3 δίσκους, με παραγωγό τον Nenad Radosevic, ειδικό στις live ηχογραφήσεις. Οι δύο πρώτοι, «Aφυπνίζοντας τη Μούσα» και «Κίρκη», είναι ανεξάρτητες παραγωγές του σχήματος. O τρίτος με τίτλο «Aegean» που ηχογραφήθηκε τον Οκτώβριο του 2015, είναι σε συνεργασία με την Chang Jing δεξιοτέχνη του guzheng (Κινέζικο σαντούρι) και τον Zhang Di βιρτουόζο του Κινεζικού φλάουτου (Xiao) και κυκλοφορεί στην Κίνα,Ταϊβάν και σε όλες τις διεθνείς ιστοσελίδες μουσικής.

Συντελεστές: Αλίκη Μαρκαντωνάτου: αρχαιοελληνική λύρα, φωνή Αρετή Μίγγου: νταούλι, στάμνα, φωνή Αθηνά Χιώτη: φωνή. Guest: Miao Bin: (Xiao) κινέζικο φλάουτο

Έναρξη 21:00 Είσοδος €5