“Το ξύπνημα της Μούσας” Με αρχαία λύρα, παραδοσιακά κρουστά, πολυφωνίες και τσέλο. Μετά από μια περίοδο σιωπηλής προετοιμασίας, το αναγκαίο συνέβη: η Μούσα ξύπνησε. Οι Lyre ‘n’ Rhapsody έρχονται για μια εμφάνιση στο Πολυμήχανο Cafe Teatral, έτοιμες να βρουν την άκρη του μουσικού κουβαριού από την αρχαιότητα μέχρι το σήμερα και να πλέξουν μελωδίες και ρυθμούς που ξεπερνάνε τα σύνορα και τις συντεταγμένες. Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του μουσικού αυτού ταξιδιού!!

Πληροφορίες:

Lyre ‘n’ Rhapsody “Το ξύπνημα της Μούσας” Αλίκη Μαρκαντωνάτου: Αρχαία Λύρα / τραγούδι Αρετή Μίγγου: Νταούλι, udu / τραγούδι Αθηνά Χιώτη: Τραγούδι Μαζί τους συμμετέxουν οι: Σταύρος Παργινός: Τσέλο Αλέξης Νόνης: Κρουστά Ημερομηνία: Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 Ώρα έναρξης: 21:00 Κόστος συμμετοχής: 7€ * Για την προστασία από τον COVID-19 εφαρμόζουμε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά συναυλίες/θεάματα σε κλειστούς χώρους. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

**Για την μουσική παράσταση είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής που μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή στον χώρο του Πολυμήχανου.

Πολυμήχανο Cafe Teatral

Δεύθυνση: Φλέμινγκ 58 Περιοχή: Αργυρούπολη Τηλέφωνο: 215 55 17 311